Akçaabat Gençlik Modellemesinde Öncü Oluyor

Akçaabat Gençlik Modellemesinde Öncü Oluyor

Akçaabat Gençlik Modellemesinde Öncü Oluyor

Akçaabat’ta AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanlığı’nca ‘İdeal Genç & İdeal Gençlik’ adlı seminer düzenlendi.

Akçaabat Belediyesi Hasan Saka Toplantı Salonu’nda düzenlenen seminere AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanlığı Karadeniz Koordinatörü Süleyman Şahin ve Ege Koordinatörü Nuh Dursun Ozan eğitmen olarak katıldı.

Trabzon Bölgesi için yapılan seminerde; Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nden, Trabzon’un 18 İlçe Belediyelerinden ve civar illerden temsilciler hazır bulundu.

Belediye gençlik faaliyetleri modellemesi ile gençlerin ihtiyaçlarına, taleplerine ve beklentilerine uygun çözümler üretmek için alternatiflerin ve örneklerin anlatıldığı seminerin açılış konuşmasını Akçaabat Belediyesi Belediye Başkan Vekili Cevdet Bayraktar yaptı.

Akçaabat Belediyesi Belediye Başkan Vekili Cevdet Bayraktar konuşmasında; “ Gençlik, bir milletin bütün kültür ve medeniyet öğeleriyle hayat serüvenindeki en dinamik halini temsil eder. Türkiye Gençliğine gelişen teknoloji, bilim, kültür ve sanat ışığında en doğru yolu anlatmakla mükellefiz. Gençlerimiz, geleceğimizin mimarlarıdır. Günümüz şartlarında çocukların ve gençlerin çok küçük yaşlarda hayatlarında izleyecekleri yolu, kişiliklerini ve ahlaklarını doğrudan etkileyebilecek birçok parametre vardır. AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanlığı’nca Akçaabat’ımızda gerçekleştirilen bu seminerde gençleri her anlamda etkileyen bu parametreleri doğru yönetmeyi, çocuklara ve gençlere en doğru şekilde dokunabilmeyi ve onlarla doğru kanalları kullanarak iletişim kurabilmeyi örnekleriyle birlikte göreceğiz. Seminere katılan herkese teşekkür ediyor; şehrimize gelip bizlerin ufkunu genişleten alanında uzman eğitmenlerimize şükranlarımı sunuyorum.” Dedi.

İki oturumdan oluşan seminer; pedagoji merkezli ve bilimsel çalışmalar neticesinde elde edilen verilerden hazırlandı. Günümüz şartlarında ihtiyaca binaen doğan ‘Gençlik Modellemesi’ kavramı ve çalışmasıyla gençlerin Türk tarihinin kadim medeniyet birikiminden ilhamla gelecek tasavvurunu ebedi değerler üzerine inşa etmesi, bunu yaparken de bilimsel, bilişsel, kişisel, beceri merkezli ihtiyaçlara cevap verebilmesi, iletişimi kuvvetli, insanlığın daha iyi bir noktaya taşınması için çabalayan genç nesil oluşturmak amaçlanıyor.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler