Akçaabat Çiçek Açtı

Akçaabat Çiçek Açtı

Park ve Bahçelerin Bakım Çalışmaları Hız Kazandı

Akçaabat Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ilçe sınırları içinde bulunan parklar ile yeşil alanlarda bakım, onarım, yenileme ve budama çalışmalarına ağırlık verdi.

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim’in talimatı üzerine Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, tüm mahallelerde park ve yeşil alanlarda temizlik çalışması başlattı.

Parklarda uzamış çimleri ve çalı türü bitkileri de biçip budayan görevli ekipler, özellikle boş arazi ve arsalarda bulunan ve yangın riski taşıyan kuru ot ve çalıları da iş makinesi yardımıyla biçerek temizliyor. Bu çalışmalar sayesinde; dinlenmek, temiz hava almak veya aileleriyle güzel vakit geçirmek isteyen vatandaşların uğrak yeri olan park ve yeşil alanlar çok daha nezih ve temiz bir görünüme kavuşuyor.

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim;  “Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz daha yeşil bir Akçaabat için yaptıkları çalışmalar kapsamında şehirdeki yeşil alanlarda çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında, halkın ortak kullanımına açık tüm alanların temiz, sağlıklı ve bakımlı hale getiriyoruz, doğaya zarar vermeden çalışmalarımız devam ediyor. Hedefimiz daha yeşil bir Akçaabat’ı halkımızla buluşturmak” dedi.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından belirlenen plan ve program dâhilinde, Akçaabat’ta bulunan tüm park ve yeşil alanlarda da gerekli bakım, onarım, yenileme ve temizlik çalışmaları aralıksız devam edecektir.

akcaabat-cicek-acti.jpg

akcaabat-cicek-acti-jpg1.jpg

akcaabat-cicek-acti-jpg2.jpg

akcaabat-cicek-acti-jpg4.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Haberler