AK Parti'den Ziyaret

AK Parti'den Ziyaret

AK Parti İlçe Başkanı Muhammet Ali Yılmaz, beraberindeki teşkilat mensupları ile beraber Akçaabat Halk Eğitim Merkezi Müdürü olarak atanan Hüseyin Keleş’i ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

AK PARTİ’DEN ZİYARET

AK Parti İlçe Başkanı Muhammet Ali Yılmaz, beraberindeki teşkilat mensupları ile beraber Akçaabat Halk  Eğitim Merkezi Müdürü olarak atanan Hüseyin Keleş’i ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

2024 yılı yönetici görevlendirme atamaları kapsamında Akçaabat Halk Eğitimi Merkezi Müdürü olarak göreve başlayan Hüseyin Keleş, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Akçaabat İlçe Başkanı Muhammet Ali Yılmaz ve beraberindeki heyet tarafından ziyaret edildi. Ziyaret, AK Parti İlçe Başkan Yardımcıları ve İlçe Gençlik Kolları Başkanı Rabia Öztürk’ün katılımıyla gerçekleştirildi.

Ziyarette, AK Parti İlçe Başkanı Muhammet Ali Yılmaz, Hüseyin Keleş’e yeni görevinde başarılar diledi. Yılmaz, Akçaabat Halk Eğitimi Merkezi’nin ilçede önemli bir rol oynadığını ve sunduğu hizmetlerin her zaman özel olduğunu belirterek, bu kuruma olan desteklerinin süreceğini vurguladı. Yılmaz ve beraberindeki heyet, Halk Eğitimi Merkezi’nin Akçaabatlılara daha iyi hizmet verebilmesi için gereken desteği sağlayacaklarını ifade etti.

Kurum Müdürü Hüseyin Keleş ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, halkın eğitimine katkıda bulunmaya devam edeceklerini söyledi. Keleş, yeni görevinde en iyi hizmeti sunabilmek için gerekli destek ve katkılara ihtiyaç duyduklarını belirtti.

 

456200154-923293006506457-5719764164585878694-n.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Haberler