AK Parti Uçarsu'da

AK Parti Uçarsu'da

AK Parti Akçaabat İlçe Başkanlığı, her hafta düzenli olarak belirlediği mahalleleri ziyaret etme geleneğini bu hafta da sürdürdü.

AK PARTİ UÇARSU'DA

AK Parti Akçaabat İlçe Başkanlığı, her hafta düzenli olarak belirlediği mahalleleri ziyaret etme geleneğini bu hafta da sürdürdü. Bu kapsamda, AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Muhammet Ali Yılmaz, İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ve meclis üyeleri ile birlikte Uçarsu Mahallesi'ni ziyaret etti. Ziyarette, Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim de hazır bulundu.

Ziyaret, Cuma namazının kılınmasının ardından camii lokalinde mahalle sakinleriyle düzenlenen toplantıyla başladı. Toplantıda, mahalle sakinlerinin talepleri, istekleri ve temennileri dinlenerek not alındı. AK Parti İlçe Başkanı Yılmaz, halkla doğrudan temasın önemine değinerek, “Programlarımıza hız kesmeden devam edip vatandaşlarımızla tek yürek oluyoruz. Sorunları yerinde tespit edip çözüm yolları bulma imkânı elde ediyoruz. Halkımızla sürekli istişare halindeyiz” dedi.

Belediye Başkanı Ekim, ziyaretle ilgili olarak, “İlçe başkanımız, meclis üyelerimiz, muhtarımız ve teşkilat üyelerimizle birlikte Cuma namazı sonrasında mahalle sakinleriyle buluştuk ve samimi bir sohbet gerçekleştirdik” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Haberler