AK Parti Gençlerle Buluşmaya Devam Ediyor

AK Parti Gençlerle Buluşmaya Devam Ediyor

AK Parti Gençlerle Buluşmaya Devam Ediyor


AK Parti Gençlik Kolları Akçaabat İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen “Mahalle Bizim Gençlik Bizim” etkinliğinin ….  Akçaabat Folklor Derneğinde gerçekleşti. Düzenlenen etkinliğe katılan milletvekilleri Bahar Ayvazoğlu, Adnan Günnar ve Salih Cora ile Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, gençler tarafından coşkuyla karşılandı.
ÇAVUŞ, “DAİMA SAHADAYIZ”
Programın açılış konuşmasını yapan AK Parti Gençlik Kolları Akçaabat İlçe Başkanı Mahmut Çavuş, gençlere katılımları için teşekkür etti. Böylesine güzel bir atmosferde sizlerle bir arada olmaktan mutluluk duyuyorum diyen Çavuş, “İnşallah hep birlikte ülkemizin ve milletimizin geleceği için çok çalışıp daha fazla gayret edeceğiz.  Bizler AK Parti Akçaabat İlçe Gençlik Kolları olarak daima sahadayız. 2023 hedeflerine kilitlendik, hazırız. Bugüne kadar olduğu gibi aynı özveriyle mahalle mahalle çalışmalarımıza devam edip gitmediğimiz ev, sıkmadığımız el bırakmayacağız” diyerek sözü soru sormaları için gençlere bıraktı.

 Gençlerle sohbet edip, çay içen Milletvekili Günnar, AK Parti hükümetlerinin gençlere verdiği önemin altını çizerek, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, 81 ilin tamamında gençlerimize daha müreffeh bir Türkiye bırakmak için her alanda tarihi yatırımlara imza attık. Seçilme yaşını 30’dan 18’e indirdik. 2021 yılı Lisans öğrencilerimizin burs ve kredilerini 650 TL’ye yükselttik. Gençlerimizin sosyal haklarını güvence altına aldık. İlçelerimize Gençlik Merkezleri açtık. 
Genç girişimcilerimizin önünü açtık, yeni iş kuran gençlerimize hibe ve kredi desteği verdik" dedi. 

ak-parti-genclerle-bulusmaya-devam-ediyor3.jpg
Akçaabat’ta gençlerle buluşmasında ünlü vatan ve istiklal şairimiz merhum Mehmet Akif Ersoy’dan ‘Zulmü Alkışlayamam’ şiirini okuyan ve gençlere kendilerini çok iyi yetiştirmeleri gerektiği tavsiyesinde bulunan Mİlletvekili Günnar; "Hangi işi yaparsanız yapın, en iyisini yapmaya çalışın. Çok okuyun. Kendinizi sürekli geliştirin. Sosyal medyada gördüğünüz her habere, doğruluğunu araştırmadan inanmayın. Sürekli araştırın. Yeniliklere açık olun. Sosyal ve kültürel faaliyetlerde sanata, spora, sinema ve tiyatroya zaman ayırmaya çalışın. Uzun yaşamanın sırrı çok fazla kitap okumaktır” diyerek sözlerini tamamladı.
SORULAR İÇTENLİKLE CEVAPLANDI
Gençlerle bir arada olmaktan dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren vekiller, gençlerin sordukları sorulara içtenlikle cevaplar vererek hep birlikte keyifli saatler geçirdiler. Programda Gençlik Kolları Başkanı Çavuş, vekillerden birer şiir okumalarını isterken, program sonunda gerçekleştirilen kuralar ile en cevval soruları soran 5 gence, Trabzonspor’un kendi sahasında oynayacağı bir maçı milletvekilleriyle birlikte  izleme sözü verildi.

ak-parti-genclerle-bulusmaya-devam-ediyo1r.jpg

ak-parti-genclerle-bulusmaya-devam-ediyor2.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Haberler