AGD SİYER-İ NEBİ ORTAOKUL YARIŞMASINDA DERECEYE GİRENLERE ÖDÜLLERİ VERİLDİ

AGD SİYER-İ NEBİ ORTAOKUL YARIŞMASINDA DERECEYE GİRENLERE ÖDÜLLERİ VERİLDİ

Milli Eğitim Bakanlığı ve Anadolu Gençlik Derneği (AGD) işbirliğiyle ülkemiz genelinde eş zamanlı olarak düzenlenen ‘Efendimizin İzinde’’ temalı Siyer-i Nebi yarışması sonuçları açıklandı.

AGD SİYER-İ NEBİ ORTAOKUL YARIŞMASINDA DERECEYE GİRENLERE ÖDÜLLERİ VERİLDİ

Milli Eğitim Bakanlığı ve Anadolu Gençlik Derneği (AGD) işbirliğiyle ülkemiz genelinde eş zamanlı olarak düzenlenen ‘Efendimizin İzinde’’ temalı Siyer-i Nebi yarışması Trabzon merkez ve ilçelerinde 6 Mayıs Cumartesi tarihinde gerçekleştirilmişti. Geçtiğimiz günlerde yarışma sonuçlar açıklandı.

Bu yarışmada Akçaabat ilçemizden sınava katılan yaklaşık 200 öğrencimiz arasından ilk 5’egirmeyi başaran öğrencilerimiz Akçaabat temsilciliğimiz ortaokul komisyonu tarafından bizzat okullarına gidilerek ödüllendirildi. Ödüle hak kazanan öğrencilerimiz ve okulları şöyle:

1. Ahmet Şirin-Söğütlü Ortaokulu

2. Ecrin Su Balta- Yıldızlı Toki Ortaokulu

3. Zeynep Yıldız- Yaylacık Ortaokulu

4- Betül Akkaya- Sarıtaş İmam Hatip Ortaokulu

5- Semanur Mollaoğlu-Şehit Samet Uslu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Bu yarışmaya katılarak başarı elde eden öğrencilerimizi tebrik ediyoruz. Bu başarıda büyük katkıları olan ailelerine, okul yöneticilerine ve öğretmenlerine de teşekkür ediyoruz.

Ülkemizin ve yaşadığımız dünyanın sorunlarını çözmek, iki dünya saadetine kavuşmak için Hz. Peygamberin ahlakını ve onun çağlar aşan evrensel mesajını anlamamız gerektiğinin farkındayız. AGD olarak bu gaye ile yarışmalar düzenlenmekte, milli, manevi değerlere bağlı gençliğin yetişmesi için bir dizi etkinlikler yapmaktayız.

Yaz-Et (Yaz Etkinlikleri)  Başlıyor

Her sene yaz döneminde düzenlediğimiz yaz etkinlikleri (yaz-et) bu sene de birbirinden eğlenceli ve eğitici içeriklerle 3 Temmuzda başlıyor. Akçaabat merkezde Kasap sokaktaki ilçe temsilciliğimizde yapılacak bu etkinliğe ilk ve ortaokullu erkek öğrencileri davet ediyoruz. Kuran, ilmihal, siyer, çevre bilinci, sosyal aktiviteler, geziler ve eğlenceli oyunlarla beş haftalık dolu bir program hazırlandı. Hafta içi 09.00-13.00 saatleri arasında olacak etkinliğe katılım için 0542 208 58 93 iletişim numarasını arayabilirsiniz.

agd-odul.jpgwhatsapp-image-2023-06-09-at-15-11-54.jpeg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler