AGD Lise Faaliyetlerine Hız Verdi

AGD Lise Faaliyetlerine Hız Verdi

AGD Lise Faaliyetlerine Hız Verdi

 

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) dünyayı etkisi altına alan pandemi şartlarının ülkemizde de hafifletilerek normalleşme sürecine girilmesi ile birlikte ‘’önce ahlak ve maneviyat’’ parolası ile 47. Dönem faaliyetlerine yeniden hız verdi.

AGD Akçaabat Lise Komisyonu Başkanı Abdullah Kara, yaptıkları çalışmalar ile ilgili açıklamalarda bulundu.  Kara yaptığı açıklamada “Okullarımıza verilen ara tatili fırsat bilerek ilçemizde 6 farklı lisede eğitim gören, 6 okul başkanı gencimiz ve diğer ilçelerden de katılan toplamda  47 gençle; 13-14 Kasım 2021 tarihlerinde Ankara- Kızılcahamam’da düzenlenen Anadolu Gençlik Derneği genel merkez Liseler Komisyonu öncülüğünde düzenlenen Eğitim kampına katılım sağlandı. Orada ülkemizin 81 farklı ilinden gelen iki bin civarında liseli genç, birlikte sinerji oluşturarak aynı duygu ve heyecanı yaşadılar. Buradaki kampta öğrenciler; yapılan eğitim sunumları, tiyatral etkinlikler, birlikte söylenen ezgiler ve gecesinde dileyenler hamamdan yararlanarak dolu dolu bir kamp geçirdiler. Akçaabat ilçemizi bu kampta 6 lise öğrencimiz temsil etti” dedi.

CUMARTESİ BULUŞMALARI

Dernek Lokali’nde  ortaokul ve liseli gençlerle bir araya geldiklerini ifade eden Abdullah Kara, “Cumartesi günleri saat 13:00’te Dürbinar mahallesi,  Kasap Sokakta bulunan  dernek lokalimizde liseli gençler ile  araya geliyoruz. Bu buluşmalarımızda gençlerimizle; Ahlak ve maneviyat temelli sohbet, Okul derslerine ve ödevlerine yardım, Sonrasında masa tenisi, langırt ve zekâ oyunları gibi eğlenceli aktiviteler Ve ikramlarımızla, gençlerimizin gelişimlerine katkı sağlamaya ve ailelerimize destek vermeye gayret ediyoruz. Akçaabatlı ortaokul ve lise talebelerini bu etkinliklere bekliyoruz.” dedi.

Sezai Karakoç’u da anan AGD Akçaabat Lise Komisyonu Başkanı Abdullah Kara “geçtiğimiz günlerde rahmet-i Rahman’a kavuşan Diriliş şairi, mütefekkir Sezai Karakoç’a Allah’tan rahmet diliyor; düşünce mirasına en güzel şekilde sahip çıkılmasını, anmaktan ziyade anlaşılmasını temenni ediyoruz. Onun şiir ve kitaplarının yeni adil bir dünyanın kurulmasına, yaşanabilir bir Türkiye’nin oluşmasına imkân sağlayacağına inanıyoruz. Anadolu Gençlik Derneği Akçaabat Temsilciliği olarak çalışmalarımızla gençlerimizi kötü alışkanlıklardan korumayı ve hayırlı işlere yönelmelerini hedefliyoruz. Güçlü ve her alanda söz sahibi bir Türkiye’nin ancak gençlere yatırım yapılarak sağlanabileceğinin farkındayız. Yüce Rabbimizden yaptığımız bu çalışmaların hayırlara vesile olmasını dilerken hemşerilerimizi çalışmalarımıza katılmaya davet ediyoruz.” Şeklinde açıklama yaptı.

akcaabat-adg.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler