Akçaabat Borsa Lisesi Erasmusu Tamamlıyor

Akçaabat Borsa Lisesi Erasmusu Tamamlıyor

Akcaabat Borsa Istanbul Anadolu Lisesi , Avrupa Birliği tarafından finanse edilen Türkiye Ulusal Ajansı tarafindan desteklenen KA 122 Erasmus+ projesini tamamlıyor.

Akcaabat Borsa Istanbul Anadolu Lisesi , Avrupa Birliği tarafından finanse edilen Türkiye Ulusal Ajansı tarafindan desteklenen KA 122  Erasmus+ projesini tamamlıyor.
KA 122 Okul Eğitimi Kısa Dönemli Öğrenci ve Öğretmen Hareketliliği "Uzaktan Eğitimde Öğretmen Becerilerinin Geliştirilmesi ve Geri Dönüşüm Farkındalığı Oluşturma" projesi kapsaminda 10 ögretmen Avusturya'nın başkenti Viyana'da 2 haftalık bir web2.0 araçlarinın kullanimi egitimine katıldilar.7 öğrenci de 2 refakatçi ögretmen ile 1 haftalık Viyana ziyareti gerçekleştirdiler.

Pandemi sürecinde önemi daha bir fark edilen , eğitimde web 2.0 araçlarının etkin kullanımı üzerine öğretmen katılımcilar yeterliliklerini artirırken , ögrenciler de geri dönüşüm merkezlerini ziyaret ederek uluslararası duzeyde bir bilinç elde ettikleri proje yurutmevekibib tarafından  ifade edildi.
Ayrica proje koordinatörü ABİAL TDE Öğretmeni Nevin Payas, oldukça verimli geçen ,beklenen sonuçları elde ettiğimiz , moral ve motivasyon sağlayan proje faaliyetlerimizi  bundan sonraki süreçlerde de devam ettireceğiz, dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler