9 Kişilik İşe 813 Başvuru

9 Kişilik İşe 813 Başvuru

Akçaabat Belediyesi iştiraki olan Akçabel Ticaret A.Ş’ye ait sosyal tesisler ve büroda çalışmak üzere açmış olduğu 9 kişilik işe alım duyurusuna 813 başvuru yapıldı.

 

Konu ile ilgili yapılan açıklama şu şekilde;

Akçabel Ticaret A.Ş. olarak, sosyal tesislerimizde ve büroda çalıştırılmak üzere geçici personel alımı için başvuru ilanımızı geçtiğimiz günlerde belediyemizin resmi internet sitesinden yayınlayarak kamuoyuna duyurmuştuk.

Personel alım şartnamemiz gereği başvurularımız 26 Nisan 2024 Cuma günü mesai bitiminde sona erdi. Başvuruların tamamı, şartname gereği, online olarak Belediyemizin resmî internet sitesinden yapılmıştır.

Sosyal Tesislerimizde Çalıştırılmak üzer Garson-Komi İlanı için 204 kişi, Büro elemanı ilanı için ise 609 kişi ilanımıza başvuru yaptı.

Başvuruların sona ermesiyle birlikte başvuru yapan adaylardan istenen belgeler Belediyemiz bünyesinde oluşturulan komisyon tarafından incelenmiş olup, garson –komi ilanına başvuranlardan uygun şartlara sahip 159 kişi, büro elemanı ilanına başvuranlardan uygun şartlara sahip 514 kişi kuraya girmeye hak kazanmıştır. Açık iş sayısının üç katı kişi noter huzurunda kamera karşısında 06.05.2024 Pazartesi günü saat 10:00’da Erol Günaydın Sanat Merkezinde kura ile belirlenecektir.

İlan ve başvuru süreçleri gibi kura çekimleri ile uygulamalı ve sözlü sınav süreçleri de tamamen şeffaflık, eşitlik, dürüstlük, doğruluk, ehliyet ve liyakat hükümleri çerçevesinde gerçekleştirilecektir.

BAŞVURU LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Haberler